Overstappen naar Touring Reisbijstand

U wilt overstappen naar een reisverzekering van Touring maar u bent bang dat dit erg veel werk is. Dat valt reuze mee. Binnen een paar minuten is het geregeld. Overstappen naar een reisbijstandsverzekering van Touring kan vele euro’s besparen. Bij Touring kunt u een reisbijstandsverzekering op maat afsluiten zodat u niet meer premie betaalt dan nodig is. U kiest zelf wat u wilt waarborgen en wat niet. Zo garandeert Touring een reisverzekering die het beste past bij uw wensen en behoeften en dat tegen een aantrekkelijke premie. U kunt de polisvoorwaarden, premies en eigen risico’s van uw huidige verzekering vergelijken met die van Touring en u ziet meteen dat u goedkoper uit bent en toch optimaal beschermd. Met reisbijstand van Touring bent u verzekerd van een flinke besparing. Bovendien profiteert u van vele kortingen en voordelen!

Hoe overstappen?

Het is aan te raden om ruim voor de vervaldatum van uw huidige reisverzekering over te stappen naar een reisbijstandsformule van Touring. Touring zorgt ten gepaste tijde voor de administratieve formaliteiten bij uw huidige verzekeringsmaatschappij. Het is al voldoende als u de verklaring van opzeg invult, deze ondertekent en terugstuurt samen met uw verzekeringsaanvraag. Via aangetekend schrijven moet u uw contract bij uw huidige verzekeraar opzeggen. Dit regelt Touring voor u, zonder kosten!

De voordelen van Touring

Tijdens uw vakantie kunt u te maken krijgen met kleine of grote tegenslagen. Het is erg vervelend als u uw bagage verliest, maar het is nog erger als u of uw metgezel door een ongeval in het ziekenhuis terecht komt. Bij Touring heeft u de keuze uit verschillende reisbijstandsformules die aangepast zijn aan uw prioriteiten. Of u nou kort of lang op vakantie gaat, alleen of met het hele gezin… Voor elke vakantie is er een geschikte formule met een zeer uitgebreid dekkingsgebied. Vergoeding van medische kosten, hulp bij kleine of grote tegenslagen, pechverhelping of repatriëring zijn slechts een paar voordelen die Touring te bieden heeft. Bekijk de verschillende aanbiedingen en stap nu over! Als u toch nog vragen heeft dan zitten de medewerkers van Touring voor u klaar.

Online inschrijven voor Touring reisbijstand? Klik hier!

Tags: , , , ,

«
»

Copyright Reisbijstand.be - Berichten (RSS)

Sitemap - Disclaimer - Privacy policy